Vår e-handelslösning stödjer er fulla potential.

Westpay erbjuder en smart, smidig betalningsplattform  — höj kundupplevelsen, acceptera alla betalningar, förhindra bedrägerier och optimera er betalningskonfiguration för maximal konvertering och lägsta kostnad.

E-commerce

Söker ni efter en e-handelslösning som täcker alla era behov? Då har ni kommit rätt. Westpay erbjuder en lösning i världsklass som kombinerar enkelhet, säkerhet och alla möjliga betalningsmetoder. Utöver det låter vi er välja er valfri inlösande bank. Tack vare vår arkitektur kan ni ha en eller flera inlösande banker. Så om ni är på väg att höja nivån på er eCom-lösning och letar efter en framtidssäker upplevelse...vi säger välkommen till Westpay.

Multi Acquirer

Flera inlösande banker

Skulle det inte vara bra att välja er inlösande bank utifrån ert behov? Eller ännu bättre: varför har ni inte flera? Närhelst din föredragna inlösande bank är nere, hoppar den andra in och sparar dagen.

  • Obegränsat urval av köpare
  • Maximera varje enskild transaktion med avseende på: Land, marknad, summa, etc. genom Transaction Dispatching.
  • Möjlighet att jämföra avgifter
  • Förmåga att förhandla om avgifter
  • Smart Dynamic Routing
  • Smart Retry
  • Konverteringsökning med upp till 16 %

På Westpay är vi stolta över att vara den enda leverantören av betallösningar som tillåter våra kunder att välja en multi-acquirer-lösning.

MA-1

Funktionalitet

När Westpay bestämde sig för att göra en eCom-lösning var vår ambition kristallklar: vi ville skapa en lösning som erbjuder alla funktioner som våra kunder förväntar sig.

Nedan kan ni se några exempel på vad du får, idag, när du registrerar dig för nästa generations eCom-lösning.

Checkout API

Card on File

Tokenization

Virtual Terminal

Account Updater

Multi Acquiring

SCA Exemptions

Integrated Fraud Prevention

Chargeback Defense Service

Mobile Checkout SDK

Plugin Support

Customer Portal

Fördel Westpay

Som ni kan föreställa er finns det många anledningar till varför ni bör välja en betalleverantör för alla kanaler. Bekvämligheten med administration, support, kontroll och kostnadseffektivitet är bara några exempel. Men den främsta anledningen är kundupplevelsen. Som kund av idag förväntar du dig en sömnlös upplevelse oavsett vilken kanal du väljer.

Westpay aktiverar er betalningslösning så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet i vetskap om att allt är skött. Ni får löpande data och information från alla era transaktioner . Vi kallar in en vy. Er vy.

Läs mer om fördelen med att kombinera In-Store och eCom med  Westpay.

 

Integrated Commerce
ecommerce

Plugin

Vi stödjer de vanligaste lösningarna. Ni hittar förmodligen er plattform nedan. Om inte, inga bekymmer; vi har en förenklad och kraftfull integration som låter er ansluta er till vår checkout


Kontakta oss så ger vi dig all information du behöver för att förbättra din upplevelse.

 

Magento
Woocommerce
Shopify

Kontakta oss för mer information.