Om oss

Westpay är en komplett leverantör inom fintech och betallösningar. Vi erbjuder tjänster och mjukvara som möjliggör, förenklar och förstärker kundens upplevelse vid en betalning.

Tänk dig en betalterminal eller klient laddad med mjukvara i världsklass. Enkelt och intuitivt låter ni era kunder använda dagens, och morgondagens betalmetoder. 

Westpay grundades  1988. Vi vaknar fortfarande upp varje morgon med en ambition att göra livet enklare för våra kunder. Vi har sedan länge visat och bevisat  att vårt varumärke representerar erfarenhet, innovation, kunskap och förtroende. Vi är stolta över vårt innovativa arv.

Det är i vårt DNA, en del av vilka vi är.

Fintech- och betalningslösning är kärnan i vårt erbjudande. Till detta adderar vi kringtjänster som ger våra kunder full kontroll och säkerhet i världsklass. Drivkraften är att vara en möjliggörare för våra kunders drömmar och ambitioner. Du förstår, vi älskar att göra våra kunder lite bättre genom att addera vår styrka till deras fördel. 

Som ni kan föreställa er ställer detta höga krav på oss som partner och leverantör. Men det är så vi vill ha de. Vi antar utmaningen med en beslutsamhet och glädje. Varje dag.

Medarbetaren
– vår främsta tillgång

Idag är konkurrensen starkare än någonsin.  Därför lägger vi ner hela vår själ för att göra vårt erbjudande så relevant och bra som möjligt. Vi har självklart en rad verktyg som ger oss förutsättningar att prestera på topp. Men den absolut främsta anledningen till att vi, som relativt liten, nordisk aktör kan hävda oss internationellt är vår personal.

Den kultur som präglar oss som företag är en garant för dagens och morgondagens innovation. Den är också anledningen att vi tar i lite extra om vi tror det gynnar kunden.

Vi kan visualisera och kommunicera en rad framgångsfaktorer varför ni ska välja Westpay. Men ingen egenskap lyser så stark som integriteten och kompetensen hos våra medarbetare. Med dem i ditt lag kan du förvänta dig inget mindre än det bästa.

staff

Varför Westpay?

Förhoppningsvis har du redan en god känsla av oss och vad vi kan göra för dig.

  • Vi löser våra kunders utmaningar och behov tack vare lyhördhet, erfarenhet, och teknik i världsklass.
  • Våra medarbetare. Vi har de bästa människorna i branschen,
  • Vår position gör det möjligt att erbjuda dagens, och morgondagens lösningar.
  • Vi är en oberoende aktör som tror på transparens och flexibilitet.
Inte övertygad? Låt oss träffas på en kopp kaffe. 

Kontakta oss