Låt betalningen vara en del av kundupplevelsen.

Elon
Lekias
willys
Hemkop
sushiyama

In-Store

Letar du efter en pålitlig, modern modern betalningslösning för er butik? En lösning som låter dig erbjuda dagens och morgondagens betalningsmetoder. Du vill dessutom att det ska vara enkelt att administrera, komma igång snabbt och få trygg support.

På Westpay har vi en lång erfarenhet av betalningslösningar i butik och vi känner väl till utmaningar du står inför. Vi har genom åren anpassat vårt erbjudande för butiker till en nivå, och med en kvalite som vi vet att du kommer att gilla. Med vår lösning kan du luta dig tillbaka och fokusera på din kärnverksamhet. Resten tar vi hand om.

visa
mc
Amex
UP
jcb
DK
BankAccept

Multi Acquirer

Skulle ni vilja välja inlösande bank utifrån era behov? Kanske vill ni erbjuda lokala kort som er valda inlösare inte stödjer. Då kan ni lägga till ytterligare  inlösande bank så är problemet löst. De vanliga transaktionerna dirigeras genom er föredragna inlösen, men transaktionen som genomförs med ett lokalt kort dirigeras till er andra inlösande bank.

Det finns många anledningar till varför ni bör överväga att ha flera inlösande banker. På Westpay är vi stolta över att vara den enda leverantören av betallösningar som tillåter våra kunder att välja en multi-acquirer-lösning.

columns
Swish-thin
Klarna-thin
Vipps-thin

Du ska vara trygg att det fungerar.

Vi tycker att det är viktigt att du är trygg med din installation. Därför erbjuder vi dig en förstudie som identifierar hur ni på bästa sätt implementerar en betallösning som förstärker er totala totala kundupplevelse. I denna förstudie tar vi, tillsammans med er fram en strategi som på tar hänsyn till dagens, och morgondagens behov. Inget lämnas åt slumpen.

Tänk er en situation där ni enkelt kan addera nya betalmetoder vartefter de efterfrågas av era slutkunder. Med vår betaltjänst är detta verklighet tack vare att våra terminaler drivs av Android och programvara som anropar nya funktioner vartefter behoven uppstår.

Ta dig till en punkt där ni sitter i förarsätet och proaktivt kan välja de betalmetoder era kunder efterfrågar.

Payment Solution Advisory Assessment
PayInStore

Swipe2Pay

Föreställ dig en terminal där dina kunder kan svepa mellan olika betalningsmetoder. Kort, Swish, Klarna är bara några exempel på metoder de kan välja mellan.

Tack vare vår betalningsapplikation kommer din konvertering att gå upp, bli säkrare men framför allt förenkla för dina kunder så att de kan använda den betalningsmetoden som de föredrar.

Swipe2Pay är standard på alla våra lösningar. Med Swipe2Pay kan ni fokusera på er kärnverksamhet i vetskap om att ni alltid kan erbjuda kundens val av betalmetod.

Läs mer
s2p

Det är insidan som räknas

Det är lätt att bli imponerad av utseendet och känslan i våra terminaler. Robust, snygg och enkel att hantera, är bara några funktioner du kommer att känna. Men låt inte den fantastiska ytan distrahera dig. På insidan finner ni en mjukvara som låter er utforma en betallösning på era villkor. Bara fantasin som sätter gränserna. Kolla in vår uppställning av terminaler.

Våra terminaler
Ourterminals

Kontakta oss