KOM IGÅNG

Oavsett om ni letar efter en betaltjänst för er butik eller e-handel kan Westpay erbjuda en betalningslösning i världsklass. Tack vare vår flexibla och intuitiva mjukvara kan ni erbjuda era kunder en säker och stabil betalningsupplevelse.

Om ni vill få alla fördelar med att ha en äkta Omni-lösning, nyttjar ni bägge våra betaltjänster.  Att ha en lösning, och ett system för alla betalningar ger ett stort antal fördelar.

Läs mer om: Integrated Commerce

POS Integration

Letar ni efter en PSP som erbjuder flexibilitet, innovation och säkerhet? Ni vill integrera ert kassasystem med Westpays terminaler och betaltjänster.

Ni ser potentialen i en intuitiv och säker betalningsapplikation som ger er stor flexibilitet. Betalningslösningen måste dessutom vara oberoende så att era kunder fritt kan välja valfri  inlösende bank.

Om något av detta stämmer föreslår vi att ni kontaktar oss så tittar vi tillsammans på potentialen för ett närmare samarbete.

Intressenmälan
instore-koncept

eCommerce Integration

Letar ni efter en e-handelslösning som täcker alla era behov? Då har ni hamnar rätt. Westpay erbjuder en lösning i världsklass som kombinerar enkelhet, säkerhet och ett stort antal betalningsmetoder.

Vi stödjer de vanligaste lösningarna (t.ex.: Magento, Woo Commerce, Shopify etc) Har ni någon annan lösning? Inga problem; vi har en förenklad och kraftfull integrationsprocess som låter er enkelt ansluta er till vår checkout.

Fyll iformuläret och låt oss tillsammans utvärdera potentialen.

Intressenmälan
ecom-koncept

Intressenmälan - Integration POS.

Berätta lite mer om era behov och förutsättningar.

Intresseanmälan - eCommerce

Berätta lite mer om era behov och förutsättningar.