E-commerce

Som företagare vill man kunna erbjuda sina kunder alternativ. Det handlar om att vara relevant. Vi vett att det för många kan vara en utmaning att veta vilken betalningslösning eller leverantör de ska välja. Är det framtidssäkert? Är de oberoende eller sätter vi oss i ett hörn? Många frågor bör besvaras.

Det är här Westpay gör det enkelt för dig. Vi hanterar kortbetalningar i alla kanaler. Genom att ha en lösning, en upplevelse, gör du det lättare för dig själv och kunden. Tack vare vårt oberoende kommer dessutom en trygghet att du alltid har det mest fördelaktiga lösningen.

Om ni söker en stabil, trygg och innovativ omnikanal är Westpay det naturliga valet.

Fördelarna

Det finns många skäl till varför man ska välja en leverantör för alla kanaler. Bekvämligheten med administration, support, regulatoriska krav och kostnadseffektivitet är bara några exempel. Men den enskilt främsta anledningen är och förblir kundupplevelsen. Dagens kund förväntar sig en homogen upplevelse oavsett vilken kanal de väljer.

Westpay tar hand om er betalningslösning så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Löpande får du data och status från era transaktioner.  Denna information kan ni sedan enkelt inkludera som ett beskutsunderlag i ert övergripande strategiarbete. 

ecommerce

Kontakta oss