In-Store

Letar du efter en pålitlig, modern modern betalningslösning för er butik? En lösning som låter dig erbjuda dagens och morgondagens betalningsmetoder. Du vill dessutom att det ska vara enkelt att administrera, komma igång snabbt och få trygg support.

På Westpay har vi en lång erfarenhet av betalningslösningar i butik och vi känner väl till utmaningar du står inför. Vi har genom åren anpassat vårt erbjudande för butiker till en nivå, och med en kvalite som vi vet att du kommer att gilla. Med vår lösning kan du luta dig tillbaka och fokusera på din kärnverksamhet. Resten tar vi hand om.

Du ska vara trygg att det fungerar.

Vi tycker att det är viktigt att du är trygg med din installation. Därför erbjuder vi dig en förstudie som identifierar hur ni på bästa sätt implementerar en betallösning som förstärker er totala totala kundupplevelse. I denna förstudie tar vi, tillsammans med er fram en strategi som på tar hänsyn till dagens, och morgondagens behov. Inget lämnas åt slumpen.

Tänk er en situation där ni enkelt kan addera nya betalmetoder vartefter de efterfrågas av era slutkunder. Med vår betaltjänst är detta verklighet tack vare att våra terminaler drivs av Android och programvara som anropar nya funktioner vartefter behoven uppstår.

Ta dig till en punkt där ni sitter i förarsätet och proaktivt kan välja de betalmetoder era kunder efterfrågar.

Payment Solution Advisory Assessment
PayInStore

Det är insidan som räknas

Det är lätt att bli imponerad av utseendet och känslan i våra terminaler. Robust, snygg och enkel att hantera, är bara några funktioner du kommer att känna. Men låt inte den fantastiska ytan distrahera dig. På insidan finner ni en mjukvara som låter er utforma en betallösning på era villkor. Bara fantasin som sätter gränserna. Kolla in vår uppställning av terminaler.

Våra terminaler
Ourterminals

Kontakta oss