PAYMENT TERMINAL

C10

Integrated terminal for a integrated world

 

C10-front

Är du en utvecklare?

Vi lägger stor vikt vid att göra våra lösningar lätta att integrera. Som en del av detta erbjuder vi omfattande stöd för olika protokoll och integrationsmetoder. Genom att integrera ett av våra protokoll får du tillgång till alla våra terminalmodeller och betalmetoder.

SÄKRA BETALNINGAR I FICKFORMAT

Stor skärm

En stor 4-tums pekskärm och ett användarvänlig gränssnitt, designad för att vägleda användaren att enkelt och snabbt genomföra sina transaktioner.

Snabb

Bearbetar transaktioner snabbt, minskar väntetider för kunder och förbättrar effektiviteten.

Avtryck

Dess kompakta storlek gör den idealisk för användning på restauranger, kaféer och i butiker, stora som små.

Säker

Certifierad enligt de senaste säkerhetsstandarderna gör detta till ett oumbärligt verktyg för företag som vill ta emot säkra betalningar.

Flera betalmetoder

Ta emot alla populära betalsätt, oavsett om det är en kortbaserad lösning som Apple och Samsung Pay eller om det är mobilbaserat så som Swish och Vipps. Vi har stöd för dem alla direkt i betalterminalen.

Det bästa? Vi kan aktivera betalmetoderna dynamiskt baserat på dina behov oavsett om du använder våra produkter som fristående eller integrerade.


 

s2p-animated2

Förbättra upplevelsen med alternativa betalmetoder

Klarna-thin

Vipps logo

Swish-thin

Tillbehör som förbättrar kundupplevelsen

pole-C10

Bordsstativ

Säkra din betalterminal på din kassadisk på ett mer prydligt och säkert sätt. Använd vårt stativ (Pole Stand) för att dölja terminalens kablar och förhindra möjliga skador orsakade av fall, samtidigt som du förbättrar kundupplevelsen.


c10_desktop_stand_only_small

Bordsställ

Ett kostnadseffektivt sätt att säkert montera din betalterminal utan att offra diskutrymme. Förhindrar möjliga skador orsakade av spill, samtidigt som du förbättrar kundens upplevelse genom att lyfta upp terminalen och därmed gör det enklare att sätta i ett kort.

 


Teknisk specifikation

 
 
Plattform Custom
Operativsystem Android 6.1
CPU Quad core @ 1.2 GHz
RAM 1 GB
iGPU Mali 400 MP2
Lagring 8 GB
Display 4" @ 800x480
Egenskaper

Kommunikation via dedikerad kabel:

  • Ethernet PoE & RS232 (standard)
  • USB (tillval)
Storlek (mm) 156,6 x 82,6 x 26
Vikt 500g

 

Resurser

Söker du efter manualer eller andra resurser relaterade till C10-betalterminalen? Klicka här för att besöka supportsidan.