Corporate News

Välkommen Mayeda

Vi är riktigt glada att kunna hälsa Mayeda Jamal välkommen som Key Account Manager. Mayeda kommer in med erfarenhet och kompetens som kommer göra stor skillnad för Westpay och våra kunder.

mayedaNamn: Mayeda Jamal
Intressen: Måla akvarell, läsa och familjen

Du är ny på Westpay. Hur känns det så här långt?

– Det känns jättebra. Jag har fått träffa så många briljanta människor som är supersmarta OCH riktigt trevliga. Management style är utmärkt, med en bra balans mellan struktur och flexibilitet.

Vad kommer du att jobba med på Westpay?

– Jag kommer att jobba som KAM för några av Westpays viktigaste kunder. Min uppgift blir att säkerställa en god relationen med dessa kunder, bevaka kundens intressen och utveckla affären.

Vilka erfarenheter tar du med dig till Westpay?

– Jag tar med mig en blandning av olika erfarenheter.  Den röda tråden är affärsutveckling,  från att ha varit delaktig i flera spännande start-ups, till scale-up resor. Utöver detta har jag en doktorsexamen i beteendevetenskap.

Vad fick dig att välja Westpay?

– Jag valde Westpay på grund av deras starka och inspirerande ledare som förmedlade en känsla av stabilitet, integritet och en solid grund som ger dig den styrka du behöver för att drömma stort på ett realistiskt sätt. Fintech-branschen i sig är spännande att arbeta med som i kombination med ett utmärkt ledarskap gjorde Westpay till mitt val.

Vad ser du mest fram emot?

– Jag ser fram emot att lära mig nya saker, bli starkare och växa tillsammans med företaget.


Publicerad februari 8, 2022

Relaterade inlägg

Corporate News

Investerarträff Q3 2022

Corporate News

Redeye's Intervju med Sten Karlsson.

Corporate News

Investerarträff Q2 2022