Välkommen till Westpay

Westpay kännetecknas av en positiv och familjär företagskultur baserad på gemenskap, förtroende och pionjäranda. Vi vill växa tillsammans med våra medarbetare, kunder, partners och aktieägare. Vi tror på allas lika värde och tillit är en viktig ingrediens i våra relationer. Vi har en kultur som uppmuntrar till samarbete. Genom att dela kunskap och mål med varandra tar vi Westpay till nästa nivå.

Tack vare vår personal ligger vi i framkant i vår bransch. Att arbeta på Westpay är spännande och erbjuder utmaningar. Vi värdesätter dina färdigheter och ger dig stora möjligheter att utvecklas både inom ditt yrke och som människa. Du arbetar till stor del under eget ansvar, för vi tror att du är som bäst i en sådan miljö.

Det är viktigt för oss att våra anställda kan kombinera arbete med privatliv och därför uppmuntrar vi vår personal till ett aktivt liv. Vi investerar i hälsofrämjande aktiviteter eftersom vi vet att det hjälper våra anställda att hålla sig friska och klara av vardagen på bästa sätt.

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Spontanansökan